Υλικά
υλικά
6 λαδοπαξίμαδα Κυθήρων
3 μεγάλες, ώριμες ντομάτες
1 1/2 φλ.τσ. χοντροτριμμένη φέτα
6-7 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
ρίγανη
ανθός αλατιού, πιπέρι
κρίταμο τουρσί και κάπαρη ( ή ένα εκ των δύο)
παρασκευή
Μουσκεύουμε ελάχιστα τα παξιμάδια και τα στρώνουμε σε πιατέλα.
Περιχύνουμε με 2-3 κ.σ ελαιόλαδο.
Τα σκεπάζουμε με τις ντομάτες, περασμένες από τον τρίφτη.
Πασπαλίζουμε τη ντομάτα με ανθό αλατιού.
Ρίχνουμε τη φέτα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ρίγανη και ραντίζουμε με 3-4 κ.σ ελαιόλαδο.
Βάζουμε από πάνω το κρίταμο και την κάππαρη.