Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
800 γρ. ψαχνό αρνίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 3Χ3
3-4 λάιμ
8 τοματίνια
1 κ.σ. σπόρους κόλιαντρου
1 κ.γ. κύμινο σκόνη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Σπάμε τους σπόρους του κόλιαντρου σε γουδί.
Ανακατεύουμε σε βαθύ μπολ το χυμό και το ξύσμα από τα λάιμ, τον κόλιαντρο, το κύμινο, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε μέσα το κρέας να μαριναριστεί για 5-6 ώρες, γυρίζοντάς το 3-4 φορές. Το περνάμε σε σουβλάκια με τα τοματίνια ανάμεσα και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου ή στα κάρβουνα για 6'-8΄ από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε με λεπτά φετάκια λάιμ δίπλα και ρύζι μπασμάτι ή τηγανιτές πατάτες.