Αρνί και κατσίκι στην κατσαρόλα

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Αρνί και κατσίκι στην κατσαρόλα

Μια πολύ ωραία ιδέα ακόμα και για το Πάσχα είναι να μαγειρέψουμε το αρνί η το κατσίκι μας στην κατσαρόλα, αφήνοντας για τους πιο παραδοσιακούς ή πιο σκληροπυρηνικούς τη σούβλα και το φούρνο. Η κατσαρόλα και το πολύωρο μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά, μπορεί να κάνει λουκούμι ακόμα και σκληρά κρέατα όπως η γίδα, το πρόβατο, το κριάρι ή ο τράγος, ενώ τα αρωματικά χόρτα, τα μπαχαρικά, το λεμόνι, τα βότανα, αφαιρούν τη χαρακτηριστική μυρωδιά των αμνοεριφίων  -για όσους έχουν ευαίσθητη μύτη. Μαζί με πατάτες, ρύζι, χόρτα, μακαρόνια, ρύζι, πλιγούρι, τραχανά, το κατσικάκι ή το αρνάκι στην κατσαρόλα δίνει νοστιμότατα φαγητά για μεγάλες παρέες και οικογένειες με όλη τη γευστική «ευγένεια», που χαρίζουν τα αρτύματα στο φαγητό.



Συνταγές
Δείτε όλα τα συνταγογραφικά της ενότητας

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος