Υλικά
120 γρ. μπλου τσιζΥλικά
240 γρ. κριμ τσιζ (τυρί -κρέμα)
1⁄2 φλ. ξινή κρέμα ή στραγγιστό γιαούρτι με πλήρη λιπαρά
2 κ.σ. μπράντι
2⁄3 φλ. καρυδόψυχα χοντροκομμένη
2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (τσάιβ) ή φρέσκο κρεμμυδάκι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Μεταφέρουμε σε μπολ το κριμ τσιζ, το μπλου τσιζ, την ξινή κρέμα ή το γιαούρτι, το μπράντι και όσο πιπέρι θέλουμε και δουλεύουμε με το μίξερ μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Προσθέτουμε την καρυδόψυχα και το σχοινόπρασο ή το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε με πιρούνι.Μεταφέρουμε στο σκεύος όπου θα σερβίρουμε.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με πρόσθετο σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκι και καρυδόψυχα.
Α.Τ.