Υλικά
2 κ. κρέας (αίγα)Υλικά
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 ντομάτες
1 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
λίγο ξύδι
1 κ.σ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και ροδίζουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά.
Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας κομμένο σε μερίδες και αλατισμένο.
Ρίχνουμε το κρέας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το ροδίζουμε από όλες τις μεριές γυρίζοντάς το συνεχώς.
Προσθέτουμε λίγο νερό καυτό μέχρι τη μέση του κρέατος, χαμηλώνουμε κι άλλο τη φωτιά και σιγοβράζουμε για μιάμιση ώρα.
Προσθέτουμε την ντομάτα, το ξύδι το πιπέρι και τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε πολύ λίγο νερό -αν χρειάζεται- και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί, μέχρι να χυλώσει η σάλτσα και να πέφτει το κρέας από το κόκκαλο.
Σερβίρουμε με σιουφιχτά μακαρόνια ή με πατάτες τηγανητές.