Υλικά
Υλικά
Ξερά βερίκοκα
Βούτυρο
Ρύζι
Ζωμό κρέατος
Βρασμένα κάστανα
Αμύγδαλα και βερίκοκα σε κομμάτια
Παρασκευή
Ρίξτε σε νερό μερικά ξερά βερίκοκα για να μουσκέψουν.
Βάλτε βούτυρο σε μια κατσαρόλα και προσθέστε το ρύζι για να ξανθύνει.
Συμπληρώστε με ζωμό κρέατος και αφήστε το να βράσει.
Περάστε σ’ ένα τηγάνι βρασμένα κάστανα, αμύγδαλα και βερίκοκα σε κομμάτια.
Ανακατέψτε με το ρύζι και προσθέστε κανέλα και γαρίφαλα.