banner
banner
banner

Αγγουράκια γεμιστά με κατσικίσιο τυρί

Συνταγή

Αγγουράκια γεμιστά με κατσικίσιο τυρί
Υλικά

1 αγγούρι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
150 γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο με το ψαλίδι
αλάτι και πιπέρι

banner
Παρασκευή

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί με το γιαούρτι και χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι τα δουλεύουμε καλά να γίνουν μια λεία μάζα, Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον δυόσμο.  Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το αγγούρι στα τρία και στη συνέχεια αυτά τα τρία κομμάτια τα κόβουμε κατά μήκος στη μέση και αδειάζουμε τα σπόρια του αγγουριού με ένα κουταλάκι, Γεμίζουμε τις κοιλότητες με την κρέμα του τυριού και βάζουμε τα αγγουράκια στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε, στολισμένα με μικρά φυλλαράκια δυόσμου. 
Σημ. Τα προτείνουμε ως απεριτίφ.

Θ.Τ.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος