Υλικά
Υλικά
8 αβγά
1/3 κούπας κρέμα γάλακτος
50 γρ βούτυρο φρέσκο
2 κσ ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
4 φέτες φρέσκο ψωμί
Παρασκευή
Με ένα σύρμα χτυπάμε σε μπολ τα αβγά με την κρέμα γάλακτος για 1-2 λεπτά και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να διαλυθεί ο αφρός που σχηματίστηκε.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και όταν κάψει προσθέτουμε το βούτυρο.
Προσθέτουμε το μείγμα των αβγών και αφήνουμε για ½ λεπτό μέχρι να στερεοποιηθεί η βάση του.
Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε απαλά το μείγμα μέχρι να «σπάσει».
Προσθέτουμε το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί ομοιόμορφα.
Συμπληρώνουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε με το ψωμί και λίγο επιπλέον βούτυρο.σημ.
αντί για σχοινόπρασο, εξίσου καλά γίνονται με κορυφές πράσινων σπαραγγιών , που έχουμε σωτάρει για 2-3 λεπτά προηγουμένως.