Το εστιατόριο «CTC» υποδέχεται τους «The Clumsies» για καλό σκοπό

Εφτά πιάτα και εφτά cocktails για την Κιβωτό του Κόσμου…

Χρυσούλα Κυριακοπούλου 14/01/2020

Το 2020 ξεκινάει με τον πιο γευστικό τρόπο. Την Πέμπτη 16/1 το εστιατόριο CTC φιλοξενεί τους The Clumsies, για να δημιουργήσουν μαζί μία ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία για φιλανθρωπικό σκοπό…

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα μπει στην κουζίνα και οι Βασίλης Κυρίτσης και Νίκος Μπάκουλης, θα πάρουν θέση πίσω από την μπάρα, με σκοπό να προσφέρουν ένα εξαιρετικό δείπνο με cocktail pairing, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου.

Συνολικά, το μενού θα αποτελείται από 7 πιάτα και το καθένα από αυτά θα συνοδεύεται με το δικό του άκρως ταιριαστό κοκτέιλ. Για να πάρετε μια γεύση: ο Αλέξανδρος ετοιμάζει ένα αναπάντεχο hot dog με λουκάνικο από κόκορα, ψωμί brioche, σπετσιερικά και καπνιστή μαγιονέζα και ο Νίκος με τον Βασίλη το συνδυάζουν με μια σπιρτόζα Hot Dog Cola.

Όλα τα ζευγάρια δένουν απίστευτα και το ένα αποτελεί συνέχεια του άλλου. Ανάμεσα στα πιάτα θα είναι βέβαια και η signature σούπα καλαμποκιού, που υπάρχει σταθερά στο εστιατόριο από την αρχή. Αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε διαφορετικά μαζί με ένα πρωτότυπο Natural Mango Wine. Για πρώτο πιάτο θα έρθει μια πρωτοποριακή pizza Capreze, με παγωτό μοτσαρέλα και μαρέγκα ντομάτας, ντουέτο με το Breakfree και στο φινάλε ένα μανταρίνι με πιπεριά Φλωρίνης και κόκκινα φρούτα, μαζί με ένα πολύ καλό Salted Amaro.

Tα ενδιάμεσα ζευγάρια κρύβουν πολλές εκπλήξεις και γευστικές ανατροπές. Μη χάσετε αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία. Το κόστος του μενού είναι 120 ευρώ.

Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια | Συμμετοχή: 120€ | Η κράτηση είναι απαραίτητη: 2107228812
Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen