Follow us

Ένα van αντίκα σερβίρει ροφήματα στο νέο “War Museum Café”

Το “War Museum Café” άνοιξε στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας σ’ ένα πλήρως ανακαινισμένο van αντίκα της CITROEN.

Ένα van αντίκα σερβίρει ροφήματα στο νέο “War Museum Café”

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα πήρε σάρκα και οστά στην περίβολο του Πολεμικού Μουσείου, αφού πλέον ένα ιδιαίτερο μεταπολεμικό στρατιωτικό όχημα στεγάζει από την πλευρά της Ριζάρη το “War Museum Café”. Το ειδικά διαμορφωμένο van αντίκα CITROEN H type του 1958, είναι βαμμένο με χρώματα παραλλαγής του γαλλικού στρατού και ανακαινίστηκε πλήρως, ώστε να πληρεί όλες τις προδιαγραφές της σωστής υγιεινής και παράλληλα να ταιριάζει αισθητικά στη φιλοσοφία του Πολεμικού Μουσείου. Έτσι, αν τύχει και περάσετε και εσείς ώρα, που είναι κλειστό, θα συνειδητοποιήσετε -όπως και εγώ- ότι το van δεν διαφέρει καθόλου από το υπόλοιπα εκθέματα.

Λειτουργώντας περίπου από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, απευθύνεται στους επισκέπτες του Μουσείου, σε τουρίστες και στους φοιτητές, που περνούν από τη Ριζάρη για να πάρουν το λεωφορείο που πηγαίνει προς την Πανεπιστημιούπολη. Προσφέροντας ιδιαίτερα σάντουιτς, όπως το σάντουιτς με χαρουπόψωμο και ψητά λαχανικά, γευστικά σφολιατοειδή, φρέσκους χυμούς και φυσικά καφέ, το “War Museum Café” φιλοδοξεί να αποτελεί ένα σταθμός για νέους, που θέλουν να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό που προσφέρει, θαυμάζοντας από κοντά ένα όχημα αντίκα.

Ριζάρη 2, Αθήνα 106 75

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;