Follow us

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση των νέων επιλογών φαγητού των Starbucks και σας μεταφέρουμε όλα όσα γευτήκαμε

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Η αλυσίδα, Starbucks, είναι γνωστή για τις πολλές επιλογές ροφημάτων. Αυτό το φθινόπωρο όμως αυξάνει και τις επιλογές φαγητού με την ένταξη bagel, sandwich, croissant και φυσικά wrap. Με βάση την αμερικανική γαστρονομία και την εμπειρία του brunch ο σεφ Βασίλης Σπόρος ("Mama Roux", "Po' Boys") δημιούργησε κρύες γλυκές και αλμυρές επιλογές, που δεν χάνουν σε γεύση, θρεπτικές αξίες και εμφάνιση από τις αντίστοιχες ζεστές που υπάρχουν σε μαγαζιά με ειδίκευση στο brunch.

Συμπεριλαμβάνοντας προτάσεις που ενισχύουν το veganism και την ισορροπημένη διατροφή δημιούργησαν μια νέα γκάμα φαγητού που ξεχωρίζει και φυσικά ταιριάζει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, τα σνακ συνάδουν και με την ταυτότητα της εταιρείας, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν τοπικά ποιοτικά και φρέσκα συστατικά.

Εμείς ξεχωρίσαμε το Smoked Bacon & Scamorza Bagel, με το pesto μελιτζάνας, το Salami Napolitano Sandwich με το ψιλοκομμένο σαλάμι αέρος και το Spinach & Feta Wrap που θυμίζει τη γνωστή σε όλους μας, σπανακόπιτα.

Αναλυτικά όλες οι επιλογές:

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Bagel
All-day Breakfast Bagel: αφράτο Bagel με ομελέτα, 4 τυριά και σχοινόπρασο
Smoked Bacon & Scamorza Bagel: αφράτο Bagel με καπνιστό bacon, καπνιστή μοτσαρέλα και pesto μελιτζάνας.

Sandwich
Prosciutto-con-porcini Sandwich:
κριθαρένιο ψωμί με προσούτο, μοτσαρέλα, sauce κρέμας μανιταριών porcini.
Salami Napolitano Sandwich: σαλάμι αέρος, τυρί ένταμ κάρδαμο & sauce καρυδιού σε κριθαρένιο αγγλικό ψωμί.

Wraps
Spinach & Feta Wrap:
αραβική πίτα γεμισμένη με μείγμα τυριού, καραμελωμένα γλυκά κρεμμύδια, θυμάρι και τραγανό σπανάκι.
Chipotle Chicken Wrap (πρόταση Φθινοπώρου): τορτίγια με φιλέτο κοτόπουλο, maple syrup και σπανάκι πλαισιωμένο από μεξικάνικη chipotle sauce.

Η vegan επιλογή
Vegan BBQ & Jackfruit Croissant: τραγανό σπανάκι, jackfruit με vegan mayo & ΒΒQ sauce σε vegan κρουασάν.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…