Follow us

Καλοκαιρινό pop-up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Καλοκαιρινό pop-up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την Κυριακή 23 Ιουνίου το δίκτυο Impact Hub Athens γιορτάζει το καλοκαίρι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, με ένα πολύ φρέσκο Pop up Brunch με γεύσεις και αρώματα Καλοκαιριού. Από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται ο πιο δροσερός προορισμός στον Αθηναϊκό γαστρονομικό χάρτη και όλοι οι food lovers - φίλοι, παρέες, οικογένειες, Κυψελιώτες, Αθηναίοι, συναντιούνται στον κεντρικό χώρο της Αγοράς και απολαμβάνουν σε ένα μεγάλο “food-court” μια καλοκαιρινή, γαστρονομική εμπειρία.

Το καθιερωμένο πλέον Κυριακάτικο Pop Up Brunch της Κυψέλης, είναι μια γιορτή γευστικής απόλαυσης γεμάτη όμορφο κόσμο, κέφι, μουσική και εμπνευσμένες δημιουργίες για όλα τα γούστα, με “καλοκαιρινά” πιάτα brunch και παραλλαγές τους, εμπλουτισμένα με vegetarian και vegan επιλογές.
Στο Pop Up Brunch του Ιουνίου, θα βρίσκεται το Square Athens, με μοναδικές πίτσες σε ξυλόφουρνο και ιδιαίτερες γεύσεις, που εμπλουτίζουν την ιταλική κουζίνα με ελληνικές πινελιές.
To Ρακόρ θα ετοιμάσει μοναδικές κρύες σούπες, διάφορες χορτοφαγικές or not επιλογές μενού και “πειραγμένα” δροσερά αναψυκτικά. Στην καλοκαιρινή παρέα θα είναι και το Plant B με νόστιμα “αυστηρά” vegan menu και το Eri Bakes με vegan καλοκαιρινά “πράσινα” γλυκά.
Λατινοαμερικάνικες γεύσεις και εναλλακτικά brunch πιάτα με αβγό (ειδικά για την περίσταση) έρχονται στην Αγορά απο το El Burro! Για πρώτο πιάτο μην χάσετε και τη δυναμωτική Granola από το Troo Food Liberation, αλλα και γεύσεις που μυούν στην ουκρανική εκδοχή του brunch!
Δεν θα λείψουν λαχταριστά burgers και hot dogs από το Gold Pig, δροσερό sushi από το One Project, αλλά και τα αγαπημένα πλέον χαρμάνια από το “κυψελιώτικο” Conito Cafe!

Και φυσικά η Κυριακάτικη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της Αγοράς θα αναδειχθεί με τη θετική ενέργεια και τις rock, funk, pop, soul μουσικές επιλογές του Pepper 96.6!
Ραντεβού στη Φωκίωνος Νέγρη 42!

Θέλεις να είσαι και εσύ συνεργάτης του επόμενου γαστρονομικού happening της Κυψέλης;
Δήλωσε συμμετοχή στο agora@impacthub.net

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…