Follow us

Έρχεται η ARTOZA 2019

Η μεγαλύτερη έκθεση για την αγορά της ελληνικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ανοίγει τις πύλες της από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo…

Έρχεται η ARTOZA 2019

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η ARTOZA είναι το σημαντικότερο σημείο συνάντησης δεκάδων χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπττών του τομέα, από ολόκληρη τη χώρα.
Για ένα τετραήμερο, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας θα μετατραπεί σ' ένα business forum, για επαφές και συμφωνίες, καθώς και πολύπλευρη επιμόρφωση και ενημέρωση. Περισσότεροι από 270 εκθέτες θα υποδεχθούν 40.000 και πλέον επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις χώρες των Βαλκανίων, σε μια έκθεση με πρώτες ύλες, εξοπλισμό, μηχανήματα και υπηρεσίες για τους κλάδους αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολατοειδών προϊόντων.

Έρχεται η ARTOZA 2019

Παράλληλες εκδηλώσεις
Διακεκριμένοι pastry chefs, αλλά και experts του επιχειρηματικού τομέα του κλάδου θα πραγματοποιήσουν πλήθος παρουσιάσεων, live cooking shows, επιδείξεων, τόσο στο κεντρικό stage, όσο και στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων στο Hall 2.
Το main stage στο Hall 2 θα φιλοξενήσει και τα δημοφιλή Masterclasses με εισηγητές από πολλές περιοχές της χώρας. Θα παρουσιάσουν συνταγές για γλυκά παραγωγής, παγωτό, σοκολάτα, επιδόρπια εστιατορίου, vegan γλυκά, αρτοσκευάσματα και παγωτό από κάνναβη, πρωτότυπα ψωμιά του τοστ, street food, παραδοσιακές συνταγές από ελληνικές κουζίνες εκτός συνόρων, όπως από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο, ευφάνταστα brunch και πολλές ακόμα μοντέρνες παρασκευές.
Next Generation Day. Mία ολόκληρη μέρα, η Δευτέρα, 25/02, θα είναι αφιερωμένη στα νέα λαμπερά ταλέντα από τον χώρο. Δημιουργοί, που δεν έχουν φτάσει ακόμα τα 30 τους χρόνια, θα παρουσιάσουν την πρωτοπόρα δουλειά τους. Παράλληλα, η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών θα πραγματοποιήσει πλήθος επιδείξεων.
Business Lab: θεωρητικά σεμινάρια πωλήσεων, marketing & διοίκησης πάνω σε θέματα όπως η διοίκηση προσωπικού, οι τρόποι αύξησης των πωλήσεων, η αντιμετώπιση του ανταγωνισμού, η σύγχρονη εξυπηρέτηση, η κοστολόγηση, η έξυπνη, ουσιαστική προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κατάλληλο branding, η μηχανοργάνωση, τα 24ωρα online shops για τα αρτοζαχαροπλαστεία κ.ά.

Τέλος, καθώς ο καφές, που αποτελεί ένα βασικό προϊόν στα αρτοζαχαροπλαστεία, θα διαθέτει δικά του αυτόνομα σεμινάρια στον χώρο του Business Lab. Βασικό concept, τι πρέπει κανείς να προσέξει την πρώτη φορά που στήνει το πόστο του καφέ στο κατάστημά του, πώς μπορεί να βελτιώσει το ήδη υπάρχον, αλλά και πότε μπορεί να επισκευάζει μόνος του τον εξοπλισμό ή οφείλει να απευθυνθεί σε ειδικό.

Προϋποθέσεις εισόδου
Η ΑRΤΟΖΑ είναι αποκλειστικά εμπορική έκθεση. Οι επαγγελματίες πρέπει να έχουν μαζί τους τις κάρτες barcode, που τους αποστέλλονται από τη διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE, ή τις προσκλήσεις που λαμβάνουν από τους εκθέτες. Διαφορετικά, μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν συμπληρώνοντας επιτόπου πρόσκληση, αφού επιδείξουν την επαγγελματική τους κάρτα ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους. Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε ανηλίκους κάτω των 12 ετών.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας
:
Παρασκευή 22, Σάββατο 23, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου: 10:00-19:00, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 10:00-18:30.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…