Follow us

The Meet Market

The Meet Market

Η επόμενη αγαπημένη και μηνιαία -πλέον- συνήθεια της γιορτής της επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας, μια νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες. Ένα οπτικοακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Στο κομμάτι των γευστικών δοκιμών θα συμμετέχουν οι Aroma Melissas, Chocolart, Chocome, Γλυκό & ουσία, euzin shop, Holy Ginger, κελυφωτό, Kleolia, Melissafarm, ΣάΟΣ- χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα, Sparoza, Τσακαλάκης, Το Δισάκι Φυστικοβούτυρο, Troo/Food/Liberation.

Και street food από: Falafeladiko, Food Truck, The Plant Kingdom, Royal Curry House, Sprout.

Στο πρόγραμμα και εργαστήρια για παιδιά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και όλες οι συμμετοχές στην εκδήλωση The Meet Market at Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο facebook.

Info
20 και 21 Οκτωβρίου 2018, ώρες: 13:00-23:00
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…