Follow us

Thessaloniki Food Festival 2018-Athens Edition

Thessaloniki Food Festival 2018-Athens Edition

Το Thessaloniki Food Festival εδώ και επτά χρόνια στοχεύει στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως γαστρονομικό προορισμό. Μετά το επιτυχημένο, 1st Thessaloniki Street Food Festival Athen's Edition, με 15.000 επισκέπτες, πέρσι τον Οκτώβριο, έρχεται το 2nd TFF Athen's Edition με αντιπροσωπευτικές γεύσεις της σύγχρονης γαστρονομίας της συμπρωτεύουσας, που θα «ταξιδέψουν» το κοινό και τους τουρίστες της πρωτεύουσας στη Θεσσαλονίκη.
Περίπου 20 επιχειρήσεις εστίασης από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες έχουν διακριθεί για την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους, θα στήσουν προσεγμένες και καλόγουστες κατασκευές στην Πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα στις 12,13 και 14 Οκτωβρίου. Το Street Food θα πλαισιωθεί με μουσική.
Το TFF θα έχει δικό του stand για την ενημέρωση των επισκεπτών μέσα από έντυπο υλικό (γαστρονομικούς οδηγούς και θεματικούς χάρτες πόλης).
Είσοδος ελεύθερη.
Ξεκινά την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 12 τα μεσάνυχτα.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;