Follow us

Ριζότο με σπαράγγια ή με αβγοτάραχο, σχεδόν έτοιμο!

Η Agrino εμπλουτίζει τη σειρά Agrino Bistro Risotto με δύο γεύσεις έκπληξη: αβγοτάραχο Τρικαλινός και σπαράγγι...

Ριζότο με σπαράγγια ή με αβγοτάραχο, σχεδόν έτοιμο!

Το φημισμένο ελληνικό αβγοτάραχο ταιριάζει ιδανικά με ριζότο -απόδειξη ότι πρόκειται για ένα πιάτο που συνηθίζεται σε πολλά "θαλασσινά" εστιατόρια. Μας άρεσε, λοιπόν, η ιδέα της Agrino να το συνδυάσει με το ελληνικό της ρύζι για ριζότο, δημιουργώντας ένα κρεμώδες ριζότο με άρωμα θάλασσας, ιδανικό για μια γρήγορη γκουρμεδιά τα καλοκαιρινά μας βράδια. Όχι λιγότερο πετυχημένο θεωρείται το ριζότο με σπαράγγια. Η ιδιαίτερη γεύση του σπαραγγιού ταίριαξε εδώ με το ίδιο ελληνικό ρύζι, για ένα ριζότο που χυλώνει ωραία και μπορεί να εμπλουτιστεί με ξύσμα λεμονιού και παρμεζάνα. Η σειρά Agrino Bistro Risotto είναι μια λύση για γρήγορα πιάτα, αφού σε 14 μόλις λεπτά και μόνο με την προσθήκη νερού μπορούμε να έχουμε ένα αξιοπρεπές ριζότο. Ακόμα, γίνεται έξυπνα πρώτο πιάτο σε ένα κάλεσμα…
Σκανάροντας το QR Code στις συσκευασίες Agrino Bistro Risotto μπορείτε να παρακολουθήσετε την απλή διαδικασία παρασκευής των ριζότο. Περισσότερα στο www.agrino.gr ή στο www.facebook.com/agrino.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…