Follow us

The Salad Project: ήρθε για να μείνει

Έχουμε συνηθίσει περισσότερο να συνδυάζουμε τη σαλάτα ως συνοδευτικό πιάτου ή ως starter σε ένα γεύμα...

The Salad Project: ήρθε για να μείνει

Η Θάλεια και η Εβίτα δημιούργησαν το «The Salad Project» με σκοπό να μας αλλάξουν τρόπο σκέψης και να μας μάθουν πως οι φρέσκιες σαλάτες με γευστικά υλικά, μπορούν να αποτελέσουν ένα πλήρες γεύμα για οποιαδήποτε ώρα. Στο salad μενού τους εντοπίζουμε πολλούς συναρπαστικούς συνδυασμούς, πάντα με επιλεγμένα και φρέσκα υλικά, ανάλογα με την εποχή. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, στις προτάσεις κουμπώνουν και πολλά φρέσκα εποχιακά φρούτα. Για τους λάτρεις των super foods υπάρχει η εξαιρετική «Super Food» σαλάτα με φρέσκια ρόκα, baby σπανάκι, θρεπτική Κινόα, goji berries, ηλιόσπορο, φέτα και ζουμερά ντοματίνια. Για όσους θέλουν να έχουν την αίσθηση του καλοκαιριού ακόμα και στο lunch break στο γραφείο, ιδανική περίπτωση είναι η «Summer Bliss» με iceberg, λόλα, πεπόνι, προσούτο, ανθότυρο και φρέσκια μέντα. Για όσους αγαπάνε το ροδάκινο φοβερή πρόταση είναι η «Love and Peach» με κόκκινη και πράσινη λόλα, ροδάκινο, φουντούκια, αποξηραμένο σύκο, bacon και blue cheese. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα για tailor made μείξεις ανάμεσα σε 40 υλικά, που σίγουρα κάποια θα είναι του γούστου σας.

The Salad Project: ήρθε για να μείνει

Στο The Salad Project βρίσκουμε ακόμη γευστικότατα wraps, αναζωογονητικά smoothies και φρέσκους χυμούς, brunch boxes, handmade μπάρες δημητριακών και πολλά άλλα! Η παραγγελία έρχεται σ' εσάς, εάν βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας, αλλά φτάνει και στη Νέα Σμύρνη και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Φυσικά, μπορείτε να περάσετε και από το κατάστημα για take away παραγγελίες!
http://www.thesaladproject.gr/, Συγγρού 13, 117 43, Αθήνα, Tηλ: 210 9241402

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 10:00 - 18:00

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…