Follow us

BAR.B.Q Around the world

BAR.B.Q Around the world



Eλάχιστα εδέσματα έχουν τη δύναμη να βάζουν σε συναγερμό τους σιαλογόνους αδένες, όσο η μυρωδιά του κρέατος που ψήνεται στη σχάρα. Και ο Σεπτέμβρης, ιδιαίτερα, είναι ο ιδεώδης μήνας για παρεΐστικα bar.b.q πάρτυ. Τώρα που ο καιρός έχει δροσίσει αλλά παραμένει καλός, ήρθε η ώρα να εμβαθύνουμε στην καυτή πλευρά της γεύσης.

Πετάμε με «ιπτάμενο μπάρμπεκιου» σε 4 χώρες, όπου οι γιορτές της σχάρας είναι τρόπος ζωής. Αρχίζουμε με αργεντίνικο αsαdo, με μεζεκλίκια σε τρία στάδια και σημαδεύουμε τη νοστιμιά στο σταυρό του αsαdor, των gαuchos. Μαθαίνουμε τα κόλπα των Αμερικανών και ψήνουμε παϊδάκια και μπριζόλες, όπως το κάνουν στο Τέξας, στο Μέμφις, στο Κάνσας και στη Βόρεια Καρολίνα. Γεμίζουμε λουκάνικα και μαρινάρουμε εξωτικά σουβλάκια διεισδύοντας στην bαr.b.q society των Αφρικάνς στη Νότια Αφρική. Σημαδεύουμε με τη σχάρα μας την Αυστραλία, και τυλίγουμε στρείδια σε χαλί από φιλέτο!. Και, φυσικά, αμερικάνικα, αυστραλέζικα και νοτιοαφρικάνικα κρασιά, για να βρέξετε τα bar.b.q πάρτυ σας.

Διαλέγουμε, τα καλύτερα κομμάτια κρέατος για τη σχάρα και δοκιμάζουμε τις γνωστότερες σάλτσες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Είστε έτοιμοι τώρα για ένα καλό bar.b.q πάρτυ; Όχι ακόμα. Το τετρασέλιδο ρεπορτάζ αγοράς θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις τυχόν ελλείψεις σας. Καλό ψήσιμο!

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;