Εύκολα μαγειρέματα με κυρίαρχο υλικό την μπίρα

Θάλεια Τσιχλάκη 10/06/2008

Φωτογράφηση: Παύλος Τσοκούνογλου 10/06/2008

Η μπίρα δεν είναι μόνο ένα ευχάριστο, δροσερό ή σοφιστικέ ποτό. Όσο κι αν αυτό φαίνεται ιεροσυλία στους φανατικούς φίλους της, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως υλικό στην κατσαρόλα μας. Όλοι γνωρίζουν ότι βοηθά το χυλό για τους λουκουμάδες και τα μπενιέ να φουσκώσει τέλεια ή πως τη χρησιμοποιούν για να περιχύσουν κάποιες πίτες πριν τις βάλουν να ψηθούν στο φούρνο. Πόσοι όμως θα τη χρησιμοποιήσουν για να αρτύσουν με το κρυφό άρωμα του λυκίσκου σάλτσες για ψάρια, πουλερικά και χοιρινό;




Συνταγές
Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen