Follow us

Ρεβεγιόν Φλος Ρουαγιάλ

Για τέτοιο μενού, τα ρέστα μας! Πέντε πιάτα, πέντε δυνατά χαρτιά τινάζουν την μπάνκα στον αέρα. Ο σεφ του Regency Casino Θεσσαλονίκη Mathew Mitnitsky ετοιμάζει για το ΕΥ ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, που θα έκανε και τον Nick the Greek να πετάξει την τράπουλα και να καθίσει στο τραπέζι σας.

Ρεβεγιόν Φλος Ρουαγιάλ

Mathew Mitnitsky

Απόφοιτος του Culinary Institute of America, ξεκίνησε την καριέρα του το 1985 στη Νέα Υόρκη. Περνώντας από θέσεις στις κουζίνες των Balduccis, River Cafe, 21 Club, American Expresse, Executive Dining Room, Metropolitan Tower (πύργος-κατοικία διασημοτήτων του Μανχάταν), από τα προϊόντα του Gourmet Retail Store (του οποίου είναι ακόμη ιδιοκτήτης) και από το Entrepreneur Yacht Charters, μπαίνει το 1994 στην οικογένεια των Hyatt. Αρχικά ως executive sous chef στο UN Plazza, Park Hyatt, πάντα στη Νέα Υόρκη, για δύο χρόνια. Το έντονο ενδιαφέρον του για την κουζίνα των ξένων λαών τον οδηγεί το 1996 στη Θεσσαλονίκη, στη θέση του executive sous chef του καινούργιου Regency Casino. Ο Οκτώβριος του 1997 τον βρίσκει executive chef, θέση που έκτοτε διατηρεί μαζί με την αντίστοιχη στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκη, του οποίου τα εγκαίνια αναμένονται τον Απρίλιο του 1999.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…