Follow us

5 άπαιχτα hot dogs

5 άπαιχτα hot dogs

Κλασική αμερικανιά, street food που έχει βρει προ πολλού τη θέση τoυ στους διεθνείς δρόμους, το hot dog ούτε στη ίδια την Αμερική δεν έχει ένα και μόνο πρόσωπο. Τυπικά, είναι ένα λουκάνικο βραστό ή στον ατμό, μέσα σε ένα ψωμάκι γαρνιρισμένο με μουστάρδα (το πιο συνηθισμένο), κέτσαπ, τσίλι σος, μαγιονέζα, τυρί. Ανάλογα με την πολιτεία, μπορεί να συνοδεύεται με ξυνολάχανο (sauerkraut), ντομάτα, ελιές, chili con carne, μπέικον, τουρσιά, τυρί, κλπ. Εδώ, προτείνουμε μια σειρά hot dogs με πιο ασυνήθιστες γαρνιτούρες, αφού σαν street food που είναι έχει μάθει να προσαρμόζεται στους δρόμους, στις γωνιές τους και στις προσωπικότητες του κόσμου που το υιοθετεί.

Ημ/νια α' δημοσίευσης: 11/05/16
Update: 22/05/20

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…