Υλικά
1 μεγάλη στρογγυλή φέτα καρπούζι πάχους 2,5 εκ. από το κέντρο του φρούτουΥλικά
1 -1 ½ φλ. φρέσκα ή κατεψυγμένα μύρτιλα ( blueberries) ή άλλο είδος μούρου
1 μέτρια μπανάνα κομμένη σε φέτες
1 χούφτα φιστίκια Αιγίνης ψίχα, ανάλατα
½ φλ. γιαούρτι στραγγιστό ή κρέμα σαντιγί
1 φούχτα νιφάδες καρύδας
Εκτέλεση
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι παγωμένα.
Κόβουμε τη φέτα του καρπουζιού σε 8 τρίγωνα κομμάτια και βγάζουμε προσεκτικά τους σπόρους.
Τα τοποθετούμε επάνω σε στρογγυλό ξύλο, το ένα δίπλα στο άλλο.
Τακτοποιούμε με όμορφο τρόπο τα φρούτα και βάζουμε ανάμεσα κουταλιές από το γιαούρτι.
Περιχύνουμε με το μέλι.
Βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα και σερβίρουμε αμέσως.
A.T.