Υλικά
Για το Μπισκότο:Υλικά
60 γρ. βούτυρο
60 γρ. Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη Fytro
60 γρ. καρύδι
60 γρ. Αλεύρι για Όλες ις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Για την κρέμα:
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Hemo
450 ml (2¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
15 γρ. (1½ φλιτζ.τσαγιού Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
150 γρ. (3/4 φλιτζ.τσαγιού) Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη Fytro
50 γρ. (1/4 φλιτζ.τσαγιού) ταχίνι
60 γρ. Κουβερτουρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Χτυπάτε όλα τα υλικά για το μπισκότο στο φτερό μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Το πλάθετε σε μπαστούνι και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.
Το κόβετε σε φέτες, τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150⁰C στον αέρα για 15-20 λεπτά και τις αφήνετε να κρυώσουν.
Τρίβετε το μπισκότο.
Βάζετε τα υλικά για την κρέμα να πάρουν βράση, προσθέτετε το ταχίνι και την Κουβερτούρα γάλακτος και ανακατεύετε.
Σε ατομικά μπολάκια βάζετε εναλλάξ κρέμα και μπισκότο σε 2 στρώσεις και πασπαλίζετε με λίγη τριμμένη κουβερτούρα που έχετε κρατήσει.