Καρπούζι στο γκριλ με μέλι και τζίντζερ

Καρπούζι στο γκριλ με μέλι και τζίντζερ
Υλικά
1 + 1/3 φλ. μέλι
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κ.γ. κανέλλα τριμμένη
12 φέτες καρπούζι κομμένο σε τρίγωνα πάχους 2 ½ εκ.

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το μέλι σε μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα το τζίντζερ και την κανέλλα.  Ανακατεύουμε και αφήνουμε να χλιάνει Βγάζουμε τη φλούδα από τα τρίγωνα του καρπουζιού και τα αραδιάζουμε σε σχάρα καλυμμένη με αλουμινόχαρτο. Βάζουμε από κάτω ένα ταψί με νερό. Ανάβουμε το γκριλ και τοποθετούμε στη σχάρα, σε απόσταση 10 πόντων κάτω από το γκριλ. Ψήνουμε για 4 –5 λεπτά και μεταφέρουμε σε πιατέλα.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα μέλι –τζίντζερ και σερβίρουμε αμέσως.

Α.Τ.




Γράψε την άποψή σου
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος