Υλικά
1 + 1/3 φλ. μέλι Υλικά
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κ.γ. κανέλλα τριμμένη
12 φέτες καρπούζι κομμένο σε τρίγωνα πάχους 2 ½ εκ.
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το μέλι σε μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα το τζίντζερ και την κανέλλα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να χλιάνει Βγάζουμε τη φλούδα από τα τρίγωνα του καρπουζιού και τα αραδιάζουμε σε σχάρα καλυμμένη με αλουμινόχαρτο.
Βάζουμε από κάτω ένα ταψί με νερό.
Ανάβουμε το γκριλ και τοποθετούμε στη σχάρα, σε απόσταση 10 πόντων κάτω από το γκριλ.
Ψήνουμε για 4 –5 λεπτά και μεταφέρουμε σε πιατέλα.Περιχύνουμε με τη σάλτσα μέλι –τζίντζερ και σερβίρουμε αμέσως.
Α.Τ.