Υλικά
200 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα καθαρισμένα ανάλαταΥλικά
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Grand Marnier ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
150 γρ. (3/4 φλιτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
2 φάκελοι Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗ
Εκτέλεση
Βρέχετε τα αμύγδαλα με το ποτό, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη, τα ανακατεύετε και τα περνάτε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πάστα.
Πλάθετε την πάστα σε μπαλάκια και βάζετε μέσα αν θέλετε ένα ολόκληρο αμύγδαλο καβουρντισμένο.
Λιώνετε την Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες.
Καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνετε να παγώσουν.