Follow us

Παγωμένη κρέμα γιαούρτι με άψητο φιστίκι Αιγίνης (του σεφ Μιχάλη Παναγιωτάκη)

Παγωμένη κρέμα γιαούρτι με άψητο φιστίκι Αιγίνης (του σεφ Μιχάλη Παναγιωτάκη)

Υλικά

Υλικά για 6-8 μερίδες

200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

250 γρ. φιστίκι

220 γρ. μέλι

600 γρ. παγάκια

2 κουταλάκια της σούπας λικέρ πορτοκάλι

15 γρ. πιπερόριζας

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε το φιστίκι και την πιπερόριζα με την βοήθεια του γιαουρτιού στη μεσαία ταχύτητα για 2’ περίπου.

Εν συνεχεία προσθέτουμε το μέλι για 40 δευτερόλεπτα στη μεσαία ταχύτητα.

Κατόπιν προσθέτουμε τον πάγο και το λικέρ πορτοκάλι για 10-15 δευτερόλεπτα στη δυνατή ταχύτητα και σερβίρουμε.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκά