Υλικά
Υλικά
200 γρ κουβερτούρα
150 γρ βούτυρο
1 κούπα καστανή ζάχαρη
3 αβγά
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα τριμμένη καρύδα
400 γρ κεράσια
Παρασκευή
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το βούτυρο και τη σοκολάτα και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να λιώσουν τελείως.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και όταν κρυώσει προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε ξανά.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και την καρύδα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Ρίχνουμε τα κεράσια και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης ή μια ξύλινη κουτάλα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ορθογώνιο ταψί και ψήνουμε για 40 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το κόψουμε σε τετράγωνα κομμάτια.