Υλικά
υλικά
8 φέτες λευκού ψωμιού, της προηγούμενης μέρας (όχι του τοστ)
250 ml γάλα
2 αβγά
100 γρ. ζάχαρη
3 κ.σ. βούτυρο
κανέλα
παρασκευή
Σ΄ ένα μεγάλο βαθύ πιάτο ανακατεύουμε το γάλα με 3 κ.σ ζάχαρη μέχρι να λιώσει.
Σε άλλο βαθύ πιάτο χτυπάμε καλά τα αβγά.
Βυθίζουμε τις φέτες του ψωμιού στο γάλα με τη ζάχαρηγιά 1'.
Στο μεταξύ, βάζουμε το μισό βούτυρο να κάψει σε αντικολλητικό τηγάνι.
Παίρνουμε μία μία φέτα ψωμιού και τη βυθίζουμε στο αβγό, γυρίζοντάς την να καλυφθεί καλά.
Τη βάζουμε στο τηγάνι και την αφήνουμε να ροδίσει 1'-2' από κάθε πλευρά.
Τοποθετούμε τις φέτες σε πιατέλα και τις ραντίζουμε με άφθονη ζάχαρη και λίγη κανέλα.
Τις σερβίρουμε αμέσως.