Υλικά
½ φλιτζ. ρύζι ΚαρολίναΥλικά για 1 μεγάλο μπολ ή 6 ατομικά
1 πρέζα αλάτι
5 φλιτζ. γάλα
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε 4 κουτ. σούπας κρύο νερό
½ φλιτζ. ζάχαρη
1 φακελάκι βανίλια σκόνη
Σκόνη κανέλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βράζετε σε 1 ½ φλιτζάνι νερό το ρύζι με το αλάτι για 15΄.
Ρίχνετε το γάλα και συνεχίζετε το βράσιμο για 15΄ ακόμα.
Προσθέτετε το διαλυμένο κορν φλάουρ και τη ζάχαρη και το αφήνετε στη φωτιά για 15΄ ακόμη.
Κατόπιν προσθέτετε τη βανίλια και ανακατεύετε.
Μεταφέρετε το ρυζόγαλο σε ατομικά μπολάκια, το αφήνετε να κρυώσει και το σερβίρετε πασπαλισμένο με κανέλα.