Υλικά
Υλικά
125 ml χυμός ινδικής καρύδας ή νερό
25 γρ. (κ.σ.) ζελατίνα
1 λίτρο γάλα ινδικής καρύδας
150 γρ. ζάχαρη
1/4 κ.γλ. ζάχαρη
150 γρ. ξύσμα ινδικής καρύδας
25 γρ. ξύσμα ινδικής καρύδας, καβουρδισμένο
Παρασκευή
Ζεσταίνουμε το χυμό της ινδικής καρύδας σε ένα μικρό κατσαρολάκι και το αδειάζουμε σε ένα δοχείο ανάμιξης.
Ρίχνουμε από πάνω, πασπάλιστά, τη ζελατίνα και την ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως.
Την αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το γάλα της ινδικής καρύδας, τη ζάχαρη και το ξύσμα, και τα αναμιγνύουμε καλά με το μπλέντερ.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα σκεύος παγωτού και το τοποθετούμε στον καταψύκτη.
Το αφήνουμε να παγώσει κάπως και στη συνέχεια το χτυπάμε καλά.
Το τοποθετούμε και πάλι στον καταψύκτη και επαναλαμβάνουμε το ανακάτεμα άλλες τρεις φορές, κάθε 20 λεπτά.
Τέλος, όταν πια έχει πήξει το παγωτό καλά, το σερβίρουμε, πασπαλίζοντάς το με καβουρδισμένο ξύσμα της ινδικής καρύδας.