Υλικά
Υλικά
Τετράγωνα σφολιατάκια
Μαρμελάδα φράουλα με κομμάτια φράουλας ή άλλα κόκκινα φρούτα.
Ζάχαρη άχνη
Παρασκευή
Σε μια επιφάνεια πασπαλισμένη με αλεύρι απλώνετε τετράγωνα σφολιατάκια, τα ανοίγετε καλά και τοποθετείτε στη μία τους άκρη μια κουταλιά μαρμελάδα φράουλα με κομμάτια φράουλας ή άλλα κόκκινα φρούτα.
Τα διπλώνετε σε τρίγωνα, πατάτε καλά τις άκρες μ’ ένα πιρούνι, χαράζετε σε τρεις μεριές, πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.