Follow us

Γεμιστά τρίγωνα

Γεμιστά τρίγωνα

Υλικά

Υλικά

Τετράγωνα σφολιατάκια

Μαρμελάδα φράουλα με κομμάτια φράουλας ή άλλα κόκκινα φρούτα.

Ζάχαρη άχνη

Παρασκευή

Σε μια επιφάνεια πασπαλισμένη με αλεύρι απλώνετε τετράγωνα σφολιατάκια, τα ανοίγετε καλά και τοποθετείτε στη μία τους άκρη μια κουταλιά μαρμελάδα φράουλα με κομμάτια φράουλας ή άλλα κόκκινα φρούτα.

Τα διπλώνετε σε τρίγωνα, πατάτε καλά τις άκρες μ’ ένα πιρούνι, χαράζετε σε τρεις μεριές, πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.