Υλικά
Υλικά
50 γρ. αλεύρι
50 γρ. φρέσκο βούτυρο
50 γρ. ζάχαρη
200 mI γάλα
70 γρ. μανούρι
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
Χωριάτικο φύλλο
1 αβγό
50 γρ. βούτυρο λιωμένο
Ζάχαρη για την κρούστα
Παρασκευή
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το φρέσκο βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνέχεια, ρίχνοντας σιγά σιγά και το γάλα (κατά προτίμησιν χλιαρό), σε χαμηλή φωτιά, εωσότου πήξει η κρέμα.
Προσεκτικά, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το μανούρι, το ξύσμα των εσπεριδοειδών, και την τελευταία στιγμή το αβγό.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε 4 φύλλα χωριάτικα, επίσης βουτυρώνοντάς τα ένα ένα.
Στρίβουμε περιμετρικά το φύλλο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα κορδόνι.
Προσθέτουμε το μίγμα και ψήνουμε σε φούρνο για 20 λεπτά (180 C).
Τη βγάζουμε από το φούρνο, την πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τη βάζουμε στο γκριλ μέχρι να καραμελώσει.