Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
4 κρόκοι
4 ασπράδια
250 γρ. μέλι
50 cl κρέμα γάλακτος
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια
25 cl χυμός πορτοκαλιού
Κουαντρό
250 γρ. ζάχαρη
1 ρόδι
Παρασκευή
ΣάλτσαΒάζουμε σε μια κατσαρόλα τη ζάχαρη με πολύ λίγο νερό.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το νερό και να σκουρύνει η ζάχαρη εωσότου να γίνει καραμέλα, και τη σβήνουμε με 25 cl φρέσκο χυμό πορτοκαλιού.
Περιμένουμε να πάρει μια βράση και αφήνουμε να κρυώσει.ΜουςΧτυπάμε τους κρόκους με το μισό μέλι.
Κάνουμε τα ασπράδια μαρέγκα και ρίχνουμε το υπόλοιπο μέλι.
Ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού μέσα στο Κουαντρό.
Χτυπάμε την κρέμα για να δέσει.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, απαλά, για να μην «κόψουν», τα τοποθετούμε σε φόρμες της επιλογής μας και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.