Υλικά
Υλικά (για 6 άτομα)
4 κ.σ. γάλα εβαπορέ
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. αλεύρι
½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης, τριμμένο
Λάδι για τηγάνισμα
Για το σιρόπι
2 ½ κ.σ. ζάχαρη
1 ½ λίτρο νερό
Παρασκευή
Φτιάχνουμε το σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά, ώστε να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Πλάθουμε μπαλάκια 6 εκατ., τα τηγανίζουμε και περιχύνουμε το σιρόπι κρύο πάνω στα ζεστά μπαλάκια.