Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
400 γρ. σμέουρα (φραμπουάζ)
2 κ.σ. μέλι
250 γρ. χυμός μήλου
1 πράσινο λεμόνι (το χυμό)
Παρασκευή
Χτυπάμε όλα τα υλικά, εκτός από το μέλι, στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Σερβίρουμε σε ποτήρι σαμπάνιας.
Αυτό είναι το προ-επιδόρπιο.
Τα κόκκινα φρούτα του δάσους, όπως και τα υπόλοιπα υλικά σε αυτό το ρευστό γλυκό, θα σας αλλάξουν τη γεύση και τη διάθεση, προετοιμάζοντάς σας για τον πλούσιο κορμό.
Μπορεί να σερβιριστεί και πολύ δροσερό.