Υλικά
Υλικά
2 φακελάκια μαύρο τσάι
1/2 λεμόνι σε φετάκια (με τη φλούδα)
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
2 στικς κανέλας
6 κούπες βραστό νερό
2 κσ ζελατίνη σε σκόνη
1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
1 1/2 κσ καστανή ζάχαρη
Παρασκευή
Αφαιρούμε τις χάρτινες άκρες από τα φακελάκια του τσαγιού.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τα φακελάκια, τη ζάχαρη, το λεμόνι και την κανέλα.
Προσθέτουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε το μείγμα μέσα από ένα σουρωτήρι και πετάμε τις φέτες λεμονιού, την κανέλα και τα φακελάκια.
Προσθέτουμε τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.
Μοιράζουμε το μείγμα σε ατομικά μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες.
Πριν βγουν από την ψύξη, χτυπάμε με μίξερ την κρέμα γάλακτος με την καστανή ζάχαρη, μέχρι να σχηματιστεί μια παχιά κρέμα.
Σερβίρουμε το ζελέ με μια κουταλιά κρέμας.