banner
banner
banner

Ζελέ φρούτων σε ολόκληρο πεπόνι

Συνταγή

Ζελέ φρούτων σε ολόκληρο πεπόνι
Υλικά

2 στρογγυλά πεπόνια βάρους 1 κ. το καθένα
1 κουτί έτοιμο  ζελέ  κεράσι
1 κουτί έτοιμο ζελέ πεπόνι
200 γρ. κεράσια φρέσκα*

banner
Εκτέλεση

Κόβουμε κατά μήκος τα πεπόνια, έτσι ώστε να έχουμε τέσσερα μισά. Κόβουμε μια λεπτή φέτα από τη φλούδα κάθε μισού, ώστε να στέκεται σε μια οριζόντια επιφάνεια. Βγάζουμε του σπόρους και τη σάρκα, αφήνοντας μια λεπτή στρώση πάχους 1 1/2 εκ. Ξεσποριάζουμε τα κεράσια με το ειδικό εργαλείο και κόβουμε τη σάρκα του πεπονιού σε κυβάκια. Ετοιμάζουμε ξεχωριστά το κάθε ζελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίχνουμε στα δύο μισά τα κεράσια και γεμίζουμε τις κοιλότητες με το ζελέ πεπόνι. Στα άλλα δύο μισά ρίχνουμε τα κομματάκια του πεπονιού και γεμίζουμε με το ζελέ κεράσι. Βάζουμε στο ψυγείο για 5 -6 ώρες. Σερβίρουμε κόβοντας σε φέτες.


*Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και οποιοδήποτε άλλο φρέσκο φρούτο εποχής.


Α.Τ.


Γλυκό

Γλυκά

banner

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

banner

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος