Υλικά
300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) χυμό πορτοκαλιούΥλικά
300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) νερό
400 γρ.(2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
500 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Σιμιγδάλι χονδρό ΑΝΘΟΣ
250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το χυμό πορτοκάλι, το νερό και τη ζάχαρη.
Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζετε το Σιμιγδάλι με το ηλιέλαιο.
Προσθέτετε το σιρόπι και τα αποξηραμένα φρούτα ανακατεύετε και φορμάρετε.