Follow us

Υogurt bars: οι νέες αφίξεις

Η μόδα των yogurt bars φαίνεται πως καλά κρατεί, μιας και διαρκώς ενημερωνόμαστε για νέες αφίξεις στο χώρο.

Υogurt bars: οι νέες αφίξεις

Ιδού τρία νέα openings που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα:

Yoging
Μόλις πριν 25 μέρες άνοιξε στο River West Mall το 5ο κατάστημα της αλυσίδας, μετά το Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή, τη Ραφήνα και τα Βριλήσσια, ενώ ήδη ετοιμάζεται το επόμενο στο Μοναστηράκι. Εκτός από τη φυσική γεύση, που είναι σταθερή, όλες οι υπόλοιπες γεύσεις των γιαουρτιών αλλάζουν κάθε βδομάδα. Έτσι, μπορείτε να πετύχετε σοκολάτα, μπισκότο, cheesecake, κρέμα καραμελέ, πράσινο τσάι και πολλές άλλες.
Yoging, River West Mall, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, τηλ. 210 5696350.

Yogorino
Λιγότερο από 3 μήνες λειτουργίας έχει το πρώτο yogurt bar της ιταλικής αυτής αλυσίδας στην Αθήνα. Οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι το γιαούρτι που χρησιμοποιούν περιέχει προβιοτικά, δηλαδή ωφέλιμα ένζυμα που διατηρούν την ευεξία του οργανισμού, εξουδετερώνοντας τα βακτηρίδια στα οποία εκτιθέμεθα καθημερινά. Απολαύστε γιαούρτι σε φυσική γεύση με μια επιλογή από toppings όπως baccio, φιστίκι, μαντολάτο, κεράσι amarena, κ.ά. Σερβίρουν και ιταλικό καφέ αλλά και smoothies.
Yogorino, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), τηλ. 210 3237873.

Fleiyo
Η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Φλέιβορ άνοιξε το πρώτο της yogurt bar στο Σύνταγμα πριν τρεισήμισι μήνες. Παράγουν αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι από αποκλειστικά ελληνικές πρώτες ύλες: άπαχο στραγγιστό γιαούρτι και γάλα, με ένα μικρό ποσοστό μίγματος ζάχαρης και φρουκτόζης. Θα το βρείτε σε γεύσεις μπανάνα, βατόμουρο, λεμόνι, ενώ υπάρχει και παραδοσιακό παγωτό μηχανής με γεύση βανίλια Μαδαγασκάρης, κάστανο και τζιαντούγια κακάο. Ακόμη, στο κατάστημα υπάρχουν και γλυκά των Φλέιβορ.
Fleiyo, Ερμού & Νίκης 10, Σύνταγμα, τηλ. 210 3237736.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.