Follow us

Τραγανές μπουκίτσες βρώμης με μέλι

Ένα καινοτόμο προϊόν ήρθε να προστεθεί στην γκάμα των δημητριακών για το πρωϊνό μας -και όχι μόνο- το Fitness Protein. Πρόκειται για τραγανές "μπουκίτσες" βρώμης ολικής άλεσης με αυξημένη πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης (από βρώμη και σόγια) και μέλι.

Τραγανές μπουκίτσες βρώμης με μέλι

Τις δοκιμάσαμε με στραγγιστό γιαούρτι και μας άρεσε που παραμένουν τραγανές κι έχουν έντονη τη γεύση μελιού. Η μορφή τους σε μπουκίτσες μας διευκολύνει να τις καταναλώσουμε και σκέτες, σαν σνακ, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Γι’ αυτό και η συσκευασία, σε επανασφραγιζόμενο πακέτο 300γρ. μας άρεσε γιατί είναι πρακτική, μεταφέρεται εύκολα μαζί μας στην τσάντα, για το γραφείο, το δρόμο και όπου βρισκόμαστε, αποφεύγοντας ένα αντίστοιχο "επιβαρυντικό" σνακ. Το γεγονός ότι περιέχουν διπλάσια ποσότητα πρωτεΐνης -σε σχέση με άλλα δημητριακά αυτού του τύπου- έχει πολλαπλά οφέλη: σύμφωνα με την παρασκευάστρια Nestle, βοηθά στην καλύτερη διαχείριση του βάρους (είτε απώλεια, είτε συντήρηση) και χρειάζεται περισσότερο χρόνο να μεταβολιστεί, επομένως δημιουργεί την αίσθηση του κορεσμού για μεγαλύτερο διάστημα. Παράλληλα, φρόντισαν να έχει γενικά χαμηλά λιπαρά, σε σχέση με προϊόντα της κατηγορίας του. Ό,τι πρέπει δηλαδή για ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινό, που μας βοηθά να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας.

Fitness protein της Nestle, σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.