Υλικά
1 φύλλο σφολιάταςΥλικά
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
400 ml γάλα
15 γρ. ρούμι
1 κιλό φράουλες
1 βάζο Μαρμελάδα φράουλα Fytro
Εκτέλεση
Φτιάχνετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε το γάλα και το ρούμι.
Κόβετε τη σφολιάτα σε 3 ίσα κομμάτια και τοποθετείτε τα 2 σε βουτυρωμένο ταψί.
Το τρίτο το κόβετε σε λωρίδες πάχους 2 εκ.
τις οποίες τοποθετείτε από πάνω στα αλλά 2 κομμάτια περιμετρικά γύρω-γύρω.
Ψήνετε στους 200-220οC στις αντιστάσεις για 30 λεπτά.
Κόβετε τις φράουλες σε φέτες και τις αφήνετε να στραγγίξουν.
Μόλις κρυώσουν τα φύλλα μοιράζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και από πάνω τις κομμένες φράουλες.
Έπειτα τοποθετείτε το γλυκό στη συντήρηση για να παγώσει.
Ζεσταίνετε τη Μαρμελάδα και την αλείφετε με ένα πινέλο πάνω στις φράουλες.
Σερβίρετε.