Υλικά
Υλικά
150 ml πουρέ από φρέσκα, ώριμα μάνγκο
150 ml από φρούτα του πάθους
100 ml λευκό ρούμι
50 γρ. ζάχαρη
μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας
Παρασκευή
Ανακατεύουμε τα πολτοποιημένα φρούτα με το ρούμι, τη βανίλια και τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε το μέιγμα στην παγωτομηχανή ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Όταν πήξει το σορμπέ το μεταφέρουμε στην κατάψυξη και αφήνουμε μέχρι να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Σερβίρουμε κατά προτίμηση από μια μπαλίτσα σε ποτήρια του μαρτίνι και στολίζουμε με λεπτά φετάκια μάνγκο.