banner
banner
banner

Σοκολατάκια αμυγδάλου (από το αρχείο ΓΙΩΤΗΣ)

Συνταγή

Σοκολατάκια αμυγδάλου (από το αρχείο ΓΙΩΤΗΣ)
Υλικά

200 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα καθαρισμένα ανάλατα
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Grand Marnier ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
150 γρ. (3/4 φλιτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
2 φάκελοι Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗ

banner
Εκτέλεση

Βρέχετε τα αμύγδαλα με το ποτό, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη, τα ανακατεύετε και τα περνάτε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πάστα. Πλάθετε την πάστα σε μπαλάκια και βάζετε μέσα αν θέλετε ένα ολόκληρο αμύγδαλο καβουρντισμένο. Λιώνετε την Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνετε να παγώσουν.


Γλυκό

Γλυκά

banner

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

banner

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος