Υλικά
Υλικά
(οι αναλογίες αφορούν μια μεγάλη κούπα)
1 & 1/2 κουταλάκι του γλυκού καρδάμωμο
280 ml γάλα
45 γρ. κουβερτούρα
Παρασκευή
Κοπανίζουμε το καρδάμωμο στο γουδί.
Ζεσταίνουμε το γάλα σ’ ένα μπρίκι προσθέτοντας το κοπανισμένο μπαχαρικό.
Μόλις ζεσταθεί το γάλα, το σουρώνουμε και το ξαναρίχνουμε στο μπρίκι.
Προσθέτουμε τη σοκολάτα, ανακατεύουμε και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά, συνεχίζουμε το ανακάτεμα και την αφήνουμε να βράσει μέχρι να αποκτήσει ένα ενιαίο χρώμα.