«Σοκολάτα» για ψαγμένους…

Εύη Σκλατινιώτη Εύη Σκλατινιώτη Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Τώρα που έπιασαν τα κρύα είναι ό,τι πρέπει για ένα ζεστό ρόφημα σοκολάτας. Μια βόλτα στο ολοκαίνουριο «Σοκολάτα» στο Σύνταγμα, το αδερφάκι του επιτυχημένου «Σοκολάτα 56» της Ερμού θα σας κάνει να μην ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε.

«Σοκολάτα» για ψαγμένους…

Εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές σε ροφήματα της εκλεκτής σοκολάτας Valhrona, μαύρης, λευκής ή γάλακτος από διάφορα μέρη του κόσμου όπως Γκάνα, Περού, Μαδαγασκάρη, Άγιο Δομίνικο σε κλασικές ή πιο πρωτότυπες εκδοχές όπως με πάπρικα και πιπέρι Cayenne, με Metaxa, με λικέρ ή ρούμι. Κι επειδή στην επιτυχία δεν συμβάλλει μόνο η καλή πρώτη ύλη αλλά και ο τρόπος παρασκευής, οι κοπέλες που θα σας φτιάξουν το ρόφημά σας έχουν κάνει ειδικά σεμινάρια στο εργαστήριο της Valrhona στη Γαλλία και κατέληξαν στις συγκεκριμένες συνταγές μετά από αρκετούς πειραματισμούς. Όπως μας είπαν, δεν χρησιμοποιούν σκόνη σοκολάτας αλλά μόνο κουβερτούρα και μικρή ποσότητα γάλακτος, για να είναι πιο πλούσια, ενώ η διαδικασία είναι ολόκληρη ιεροτελεστία! Για να τη συνοδεύσετε υπάρχουν καθημερινά σπιτικά γλυκά ημέρας και φρέσκα σνακ, ενώ σερβίρονται και τσάι, καφέδες και ποτά. Κι αν θέλετε να δοκιμάσετε να φτιάξετε κι εσείς το ρόφημα σοκολάτας που σας άρεσε στο σπίτι, μπορείτε να αγοράσετε από εδώ και κουβερτούρα Valrhona σε διάφορους τύπους. 
«Σοκολάτα», Βουλής 35 & Απόλλωνος 7, Σύνταγμα.



Γλυκά

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος