Υλικά
Υλικά
400 γρ. φράουλες
100 γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί σε τρίμματα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξίδι βαλσάμικο
1/2 κουταλιά λευκό ξίδι Xeres
Ψιλοκομμένο κόλιαντρο
Θυμάρι, φρέσκο δυόσμο
Αλάτι και πιπέρι
Παρασκευή
Κόψτε τις φράουλες στη μέση και βάλτε τις σ’ ένα μπολ όπου θα έχετε ρίξει το κατσικίσιο τυρί σε τρίμματα, το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το λευκό ξίδι Xeres, τον κόλιαντρο, το θυμάρι, το φρέσκο δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατέψτε καλά και απλώστε το μείγμα σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί.