Follow us

Ροζέτες αμυγδάλου (από το αρχείο ΓΙΩΤΗΣ)

Ροζέτες αμυγδάλου (από το αρχείο ΓΙΩΤΗΣ)

Υλικά

Υλικά

500 γρ. (3½ φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο πούδρα

1 κιλό (7 φλιτζ. τσαγιού) Άχνη Ζάχαρη ΑΝΘΟΣ

125 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γλυκόζη

90 γρ. κερασάκια μαρασκίνο

20 γρ. (4 κουτ. σούπας) ανθόνερο

Λίγη βανίλια

1-2 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ (αν χρειαστεί)

Εκτέλεση

Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε όλα τα υλικά με το φτερό.

Αν το μίγμα είναι πολύ μαλακό προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας Κορν Φλάουρ.

Πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα περνάτε από την Άχνη Ζάχαρη.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ρυζόγαλο µε µαστίχα Χίου

Πώς θα φτιάξεις ρυζόγαλο με μαστίχα Χίου.

Καρυδόκρεµα

Η συνταγή για καρυδόκρεμα.

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Απλή και Νόστιμη Σοκολατόπιτα

Η συνταγή για μία απλή και νόστιμη σοκολατόπιτα.

Παραδοσιακή Καρυδόπιτα

Η συνταγή για παραδοσιακή καρυδόπιτα.

Γαλακτοµπουρεκάκια

Η συνταγή για γαλακτοµπουρεκάκια.

Μπουγατσίνα

Η συνταγή για μπουγατσίνα.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Κέικ Σοκολάτα - Μήλο

Η συνταγή για κέικ σοκολάτα-μήλο.

Κέικ Νόστιµο και Αφράτο

Πώς θα φτιάξεις ένα νόστιμο και αφράτο κέικ.