Υλικά
200 γρ. ανάμικτους ξηρούς καρπούς ανάλατους (καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα, κάσιους) Υλικά
1 μεσαία μπανάνα
7 κ.σ. μέλι
4 κ.γ ρούμι
1 αυγό χτυπημένο με 1 κ.σ. νερό
Μια συσκευασία φύλλο κουρού
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε το φύλλο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Δουλεύουμε τους ξηρούς καρπούς στη μουλινέτα να γίνουν σαν ψίχουλα.
Αναμειγνύουμε σε μπολ το μέλι με το ρούμι.
Καθαρίζουμε και κόβουμε την μπανάνα σε μικρά κυβάκια και ραντίζουμε με λεμόνι να μην μαυρίσουν.
Ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς, την μπανάνα και το μέλι με το ρούμι σε μπολ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
Καλύπτουμε μια λαμαρίνα φούρνου με λαδόκολα.
Μοιράζουμε από μια κουταλιά της σούπας γέμιση επάνω στο ένα φύλλο και σκεπάζουμε με το άλλο.
Κόβουμε σε τετράγωνα και πιέζουμε με το πιρούνι τις άκρες να κλείσουν καλά.
Μεταφέρουμε στη λαμαρίνα και αλείφουμε με το αυγό.
Ψήνουμε για 35 -40 λεπτά.