Follow us

Παγωτό Κωσταρέλου από φρέσκο ελληνικό γάλα

Το γνωστό τυροκομείο δημιούργησε μια νέα απόλαυση με βάση το γάλα που συλλέγει καθημερινά από τους παραγωγούς του…

Παγωτό Κωσταρέλου από φρέσκο ελληνικό γάλα

Τελευταία δημιουργία του Τυροκομείου Κωσταρέλου είναι το παγωτό με βάση το φρέσκο, ελληνικό γάλα που συλλέγουν καθημερινά από τους παραγωγούς τους, φρέσκα φρούτα εποχής και εκλεκτή σοκολάτα. Έτσι, οι γεύσεις που επέλεξαν για αρχή και θα βρούμε στα πρατήρια Κωσταρέλου είναι παγωτό γιαούρτι, σοκολάτα, βανίλια και φρούτα που αλλάζουν ανά εποχή, όπως το πεπόνι και η φράουλα. Αυτό που εγγυάται η γνωστή φίρμα είναι η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και οι αυθεντικές γεύσεις που μας πάνε νοερά στα παλιά.

Παγωτό Κωσταρέλου από φρέσκο ελληνικό γάλα

Το τυροκομείο Κωσταρέλου δεν χρειάζεται συστάσεις στους φίλους του αθηνόραμα Umami, αφού έχουμε αναφερθεί σε αυτό με αρκετές αφορμές. Για εκείνους που δεν το ‘χουν ακουστά πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και τρεις γενιές και πάνω από 80 χρόνια παράγει εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής. Στα χρόνια που μεσολάβησαν έχουν ανοίξει αρκετά πρατήρια σε Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Παλλήνη, Βριλήσσια, με τελευταίο το Κολωνάκι, όπου εκεί υπάρχει επιπλέον και χώρος με τραπέζια για να απολαύσει κανείς και σνακ με βάση τα προϊόντα του delicatessen.

Δίκτυο καταστημάτων
Κολωνάκι:
Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32
Βριλήσσια: Λεωφ. Πεντέλης 46
Παλλήνη: Λ. Μαραθώνος 96
Μαρκόπουλο (Τυροκομείο και Πρατήριο): 26ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου
Μαρκόπουλο Α’: Παπακωνσταντίνου 16
Μαρκόπουλο Β’: Κεντρική πλατεία Μαρκόπουλου
Πόρτο Ράφτη: Λ. Γρέγου 4
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22990 25569, www.kostarelos.gr, Fb: kostarelosgr, Instagram: kostarelosgr

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.