Follow us

Παγωτό γιαούρτι με υπογραφή

Η μανία για παγωτό γιαούρτι συνεχίζεται. Από σήμερα θα μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα της Kayak στην Κηφισιά το «Kayo». Έτσι (Kayak+Yogurt=Kayo) ονομάζεται η νέα πρόταση της εταιρίας, γνωστής για τα ποιοτικά παγωτά της.

Παγωτό γιαούρτι με υπογραφή

Πρόκειται για frozen yogurt που έχει την μορφή soft παγωτού γιαούρτι, αποτελείται κατά 60% από γιαούρτι και κυκλοφορεί σε γεύσεις που ανυπομονείς να δοκιμάσεις. Την κλασική, μαστίχα με ροζ πιπέρι, φράουλα, μπανάνα και mango. Οι επιλογές για toppings πολλές. Μέλι, βύσσινο, ξηροί καρποί, κομμάτια σοκολάτας, φρούτα αλλά και μερικές πιο προχωρημένες όπως macarons και fizzy αλλά και μπαχαρικά. Μου αρέσει και το μηχάνημα στο οποίο φτιάχνονται που παραπέμπει σε εκείνο της γρανίτας. Σύντομα θα υπάρχει στο κατάστημα της Νέας Ερυθραίας, από Μεγάλη Δευτέρα στην Μύκονο και το Costa Navarino και σε συνεργαζόμενα με την Kayak ζαχαροπλαστεία.

KAYAK BOUTIQUE : Κασσαβέτη 10 & Κυριαζή 40 Κηφισιά 210-8014329, Λ. Κηφισίας 361 Νέα Ερυθραία τηλ: 211 70 00 268

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.